logo
24/04
23/04
2 ...

Експортерів Львівщини запрошують до участі у освітньому семінарі та воркшопі з дослідження нових ринків

08-11-2019 17:10257

Експортерів Львівщини запрошують до участі у освітньому семінарі та воркшопі з дослідження нових ринків
Фото: Львівська ОДА

У середу, 20 листопада, Служба експортера Львівської облдержадміністрації спільно з ДУ «Офіс з просування експорту України» проводитиме освітній семінар для експортерів Львівщини «10 лайфхаків щодо дослідження нових ринків» та воркшоп для експортерів у галузі креативної індустрії в рамках програми Creative Export Ukraine  START «Як визначити ідеальний ринок для експорту: корисні інструменти дослідження та аналізу ринків».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Практичний семінар «10 лайфхаків щодо дослідження нових ринків» включатиме обговорення основних методів, інструментів та ресурсів для дослідження іноземних ринків та триватиме з 10:00 до 12:00 год за адресою: м. Львів, готель «Джем», вул. М. Коперника, 18а.

Спікер заходу – тренер та ментор  програми Export Evolution Ukraine, експерт з маркетингу та експорту з понад 15-річним досвідом Ану-Малл Наарітс.  Реєстрація за посиланням.

Воркшоп «Як визначити ідеальний ринок для експорту: корисні інструменти дослідження та аналізу ринків» відбудеться за участю провідних експертів з Естонії, Нідерландів, Фінляндії та Британії. Захід триватиме з 13:00 до 14:30 год за адресою: м. Львів, готель «Джем», вул. М. Коперника, 18а. Зареєструватись можна за посиланням.

Довідково:

Участь у заходах безкоштовна. Мови спікерів - українська та англійська. Заходи проводитимуть з послідовним перекладом. Кількість місць обмежена. Для участі обов’язкова реєстрація.

Leopoilis.news