logo
28/03
2 ...

У пожежі на Львівщині в будинку ледь не загинув власник

09-11-2019 11:421582

У пожежі на Львівщині в будинку ледь не загинув власник
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

9 листопада о 04:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Кізлів Буського району.

Пожежа виникла в дерев’яному одноповерховому житловому будинку, повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Буськ та 44-го Державного пожежно-рятувального посту сел. Олесько.

Пожежу помітили сусіди, які викликали вогнеборців. Як з’ясувалось на місці, в будинку може перебувати, власник 1962 року народження.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки пожежі, в будинку виявили чоловіка. Потерпілого рятувальники вивели із задимленого помешкання на свіже повітря й передали медикам для надання подальшої допомоги. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Завдяки професійним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів, вдалося не допустити розповсюдження вогню і тим самим ще й  врятувати житловий будинок та поруч розміщену господарську будівлю від повного знищення.

О 05:12 пожежу вдалось локалізувати, та о 06:11 ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено прибудову до хати на площі 15 кв.м, дах житлового будинку на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 60 кв.м, дах сусідньої господарської будівлі на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.

Leopolis.news