logo
16/04
15/04
12/04
2 ...

До ювілею «Сурмів звитяги» випустили пісенник українських повстанців

10-11-2019 12:35737

До ювілею «Сурмів звитяги» випустили пісенник українських повстанців

«Пісні українських повстанців»: Молодіжний співаник – під такою назвою вийшла у світ збірка пісень, які співає сучасна молодь.

Тут подано твори не лише останніх років, але й найкращі зразки, повстанських, стрілецьких та українських народних пісень, повідомляє прес-служба ХХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю патріотичного мистецтва «СУРМИ ЗВИТЯГИ».

До текстів більшості пісень подано акорди. Випуск пісенника «Пісні українських повстанців» реалізовано у рамках проекту «Дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги»», що здійснюється за підтримки Міністерства молоді та спорту України в сфері відродження національно-патріотичного виховання.

26 листопада у Львівській опері відбудеться нагородження лауреатів та дипломантів фестивалю «Сурми звитяги» та гала-концерт. Як і у попередні роки до участі у фестивалі зголосилось кілька тисяч учасників з майже усіх областей України.

Цього року Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль патріотичного мистецтва «Сурми звитяги» відзначає свій ювілей – 20 років. Фестиваль розпочинається з конкурсів, які відбуваються на рівні шкіл та позашкільних закладів. У рамках фестивалю відбувається ряд конкурсів, зокрема на найкращу живописну композицію, графічну композицію, листівку, декоративно-тематичну композицію; конкурс на найкращу героїко-патріотичну хореографічну композицію; конкурс авторської пісні; художнє читання; літературно-музичні композиції.

Leopolis.news