logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Прокуратура погодила підозру львів’янину, який вчинив ДТП із вагітною поліцейською

10-11-2019 18:56699

Прокуратура погодила підозру львів’янину, який вчинив ДТП із вагітною поліцейською

Ужгородська місцева прокуратура погодила підозру 41-річному львів’янину у порушенні правил дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження мешканці Ужгорода (ч.2 ст.286 КК України).

 

Як інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області, ДТП трапилась 9 листопада близько 15:00 між селами Кам’яниця Ужгородського району та Ворочево, що на Перечинщині.

Як наразі встановлено, водій автомобіля «Renault», здійснюючи обгін автівок, за умов недостатньої видимості допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes». За кермом автомобіля перебувала 37-річна ужгородка.

Жінка з тяжкими травмами наразі перебуває у реанімаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні.

Водія автомобіля «Renault» затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, у ДТП постраждала Ситар Майя Іванівна, яка працює старшим інспектором відділу режиму та технічного захисту інформації ГУНП в Закарпатській області, майор поліції.

«Внаслідок ДТП гр. Ситар М.І. отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритого перелому середньої третини лівого стегна, відкритого перелому лівого наколінника, травматичного вивиху основних фаланг правої стопи та тупої травми живота (вагітність 25 тижнів), поміщена в реанімаційне відділення Ужгородської ЦРЛ», – написав він.

Leopolis.news