logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

ООС: четверо військових отримали сьогодні мінно-вибухові травми

10-11-2019 18:272037

ООС: четверо військових отримали сьогодні мінно-вибухові травми
Фото: ілюстративне

Упродовж доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

 

 

Противник обстріляв позиції наших підрозділів з протитанкового ракетного комплексу, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, інформує прес-центр ООС.

2 обстріли наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ»:
біля Майорська – із зенітної установки ЗУ-23-2, ручних і станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів;
неподалік Новотошківського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил:
двічі поблизу Новогнатівки – з протитанкового ракетного комплексу;
біля Красногорівки – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Упродовж поточної доби мінно-вибухові травми внаслідок обстрілів отримали чотири військовослужбовці Об'єднаних сил. Пошкоджено автомобіль. Загрози життю українських захисників немає. Їх оперативно доправлено до лікувального закладу.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) мостобудівники проводили підготовчі роботи для подальшого нанесення спецпокриття на прольоти мосту. Розібрано другу тимчасову опору прольоту моста. Окрім того, на будівельному майданчику проходило розвантаження конструкцій для встановлення перил на шляхопроводі.
Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Сьогодні, через МЗС України, до 12.00, проходив процес інформування СММ ОБСЄ про завершення очистки місцевості забрудненої вибухонебезпечними предметами на даній ділянці.

На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське Донецької області, продовжується практичний етап дзеркального процесу розведення сил і засобів. Сьогодні, за графіком, змінили своє тактичне положення 11 військових ЗСУ та 14 одиниць озброєння.

Leopolis.news