logo
13/04
10/04
02/04
29/03
21/03
13/03
12/03
04/03
27/02
21/02
06/02
01/02
2 ...

Розвиток туризму в регіоні Карпати обговорили на конференції

11-11-2019 13:071372

Розвиток туризму в регіоні Карпати обговорили на конференції
Фото: Львівська ОДА

В Ужгороді представники 4 карпатських областей дискутували щодо подальшого розвитку туризму в регіоні Карпати та можливих фінансових інструментів їх реалізації.

Дискусія відбулася у межах конференції «Історико-культурна спадщина Карпат: інструменти підтримки проектів у сфері промоції територій і підвищення їх туристичної привабливості», повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Метою заходу є започаткування професійної дискусії за участю представників усіх програм, що працюють на території Карпат, та їх бенефіціарів щодо можливостей промоції і збереження історико-культурної спадщини, а також презентаціях кращих практик.

Упродовж конференції відбулися дискусії та презентації щодо залучення фінансових ресурсів для збереження і промоції культурної спадщини, державної підтримки розвитку регіону та підтримки ініціатив місцевих карпатських громад. 

Начальник управління туризму та курортів Наталя Табака в межах дискусії «Роль програм транскордонного співробітництва у промоції територій і підвищенні їх туристичної привабливості» поділилась успішними кейсами щодо промоції Львівщини як туристичної дестинаціі та можливі спільні заходи до популяризації спільних туристичних продуктів. Під час дискусії акцентували увагу на можливостях програми транскордонного співробітництва у спільній промоції дестинаціі Карпат.

Також у конференції взяв участь міський голова м. Борислава Яворівський Ігор, який поділився результатами успішної реалізації проектів щодо популяризації та розвитку інфраструктури нафтової спадщини.

Організатори конференції «Історико-культурна спадщина Карпат: інструменти підтримки проектів у сфері промоції території і підвищення їх туристичної привабливості» Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» спільно із Закарпатською обласною радою. 

Leopolis.news