logo
19/04
18/04
2 ...

Квадрокоптер прикордонників на Львівщині виявив дрон контрабандистів (ФОТО)

11-11-2019 14:131917

Квадрокоптер прикордонників на Львівщині виявив дрон контрабандистів (ФОТО)
Фото: Держприкордонслужба

На Львівщині квадрокоптер українських прикордонників під час моніторингу кордону з Польщею виявив дрон контрабандистів, за допомогою якого зловмисники намагались перемістити на польську територію сигарети.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

«Прикордонники Мостиського загону під час моніторингу українсько-польського кордону з повітря виявили літальний апарат та сигарети. Правоохоронці за 500 метрів від кордону виявили дрон, яким протиправні елементи намагалися перемістити тютюнові вироби до сусідньої країни», йдеться у повідомленні.

Як зазначають прикордонники, ймовірно, у такий спосіб контрабандисти намагались залишатись непоміченими для прикордонників. Однак, дрон летів занадто низько, тому продовжити політ йому завадило дерево.

«До вказаного місця одразу прибула група реагування від відділу «Смільниця», яка й знайшла дрона-контрабандиста і 50 пачок сигарет поблизу», – зазначається у повідомленні.

Знахідку прикордонники доставили до підрозділу. Наразі тривають заходи зі встановлення осіб причетних до протиправної діяльності.

Leopolis.news