logo
24/04
2 ...

Депутати фракції УКРОП у ЛМР виступають проти підвищення цін на проїзд у маршрутках

11-11-2019 16:473623

Депутати фракції УКРОП у ЛМР виступають проти підвищення цін на проїзд у маршрутках
Фото: Vgorode.ua

Фракція партії УКРОП у Львівській міській раді заявила про свою незгоду з можливим підняттям цін на проїзд у львівських маршрутках.

Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.

«Міська влада знову, без обговорення, кулуарно оприлюднила проект рішення про підвищення цін на проїзд у міських автобусах та маршрутках. Знову це відбувається на підставі «намальованих» даних.

Досі не ведеться облік пасажирів та облік кількості перевезених пільгових категорій, через що не можливо підрахувати доходи та видатки перевізників.

Комунальний перевізник АТП№1 не публікує звіти, депутатам не надається інформацію про кількість використаних коштів з бюджету міста, кількість перевезених пасажирів. На підставі чого планується підвищити тариф відомо лише вузькому колу обраних чиновників.

«Як і у випадку з «Львівелектротрансом», ніхто не бачив реальні звіти про доходи та витрати підприємств перевізників, облік пасажирів та кількість перевезених пільгових категорій. Ціна на паливо навіть зменшилась у порівнянні з лютим 2019 року, коли востаннє підвищили тарифи. На підставі чого відбуваються корегування тарифів нікому не зрозуміло. Саме тому наша фракція звернулась до правоохоронних органів», – зазначив голова фракції УКРОП у ЛМР Ігор Телішевський.

Наша фракція вже зверталась до правоохоронців щодо планів підвищити тарифи на проїзд у міському електротранспорті. Вочевидь нам доведеться повторити ці дії щодо планів на підвищення проїзду в маршрутках», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, проїзд у львівських маршрутках пропонують підвищити до 8 грн.

Матеріал розміщено у рамках програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування ЛМР.

Leopolis.news