logo
28/03
2 ...

Завтра у Львові стартує виставка «EuroAGRO»

11-11-2019 21:09487

Завтра у Львові стартує виставка «EuroAGRO»
Фото: ЛОДА

12-14 листопада у виставковковому центрі «Південний-ЕКСПО» (м. Львів, вул. Щирецька, 36) відбудеться ІV Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO». Експозиції представлять 33 компанії з України (Львівська, Волинська, Хмельницька, Рівненська, Київська, Сумська, Одеська, Житомирська, Запорізька, Дніпропетровська та Кіровоградська області) та Польщі.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Тематика експозицій: агротехніка, насіння, мінеральні добрива, органіка, присадибне господарство, рослинництво, садівництво.

Метою проведення виставки є створення платформи для надання виробникам аграрної продукції можливості ознайомитись з новинками техніки та технологій, встановити партнерські стосунки, вивчити досвіду колег з європейських країн;

Відтак, в межах виставки відбудуться такі заходи:

12 листопада:

- Міжнародна конференція:  «Візія ринку сільськогосподарської продукції. Нові можливості для співпраці в аграрній галузі». Теми виступів: перспективи розвитку агропродовольчого ринку України, роль малих та середніх господарств в структурі агропродовольчого ринку, міжнародний досвід розбудови ринку сільськогосподарської продукції.

- Круглий стіл: «Роль Аграрних палат  в поширенні позитивного досвіду земельної реформи. Європейський досвід формування ринку землі». Теми виступів:  Обговорення та прийняття Стратегії розвитку Асамблеї Аграрних палат України на 2020-2021 роки, обговорення проекту Закону «Про аграрні палати в Україні». Участь у круглому столі візьмуть представники аграрних палат Запорізької Київської, Вінницької, Миколаївської областей.

- Наукова конференція: «Збереження бджіл – стратегічне завдання для сталого розвитку аграрного сектору України та країн світу. Теми виступів:  вірусні захворювання бджіл: діагностика та профілактика, інновації у промисловому бджільництві, захист бджіл від отруєння пестицидами.

13 листопада:

- Круглий стіл: Дорадчі служби – хто замовник послуг?. Теми виступів: Діяльність дорадчих служб та що потрібно змінювати, дорадництво в умовах децентралізації,

- Конференція:новинки асортименту овочевих культур від компанії «Ісіда-2012»

14 листопада:

- День Львівського національного аграрного університету. Теми виступів: інтенсивна технологія вирощування озимого ріпаку, картоплярство, вирощування  овочевих культур,використання відновлюваних джерел енергії у с/г підприємства.

Зазначимо, що Міжнародну агропромислову виставку започатковано у 2016 році. Організаторами виставки є ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Leopolis.news