logo
28/03
27/03
2 ...

Громадськість вимагає перевірити роботу управління майном спільної власності облради

12-11-2019 10:35879

Громадськість вимагає перевірити роботу управління майном спільної власності облради
Фото: espreso.tv

Сьогодні під час апаратної наради в облдержадміністрації заступник голови громадської ради при Львівській облдержадміністрації Роман Скіра звернувся до очільника області Маркіяна Мальського з пропозицією створення спеціальної комісії з вивчення діяльності управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Про це повідомляє кореспондент Leopolis.news.

Як зазначив пан Скіра, відповідне звернення Громадська рада при ЛОДА скерувала ще у лютому ц.р. до тодішнього голови ЛОДА Олега Синютки. Але й досі нічого не зроблено. У громадськості виникає багато запитань до роботи цього управління. Серед них питання оренди майна, ефективного управління комунальними підприємствами та організаціями тощо.

Як зазначила голова Громадської ради при СБУ Галина Янко, відповідне звернення підтримала і очолювана нею Громадська рада. Голова ЛОДА зазначив, що облдержадміністрація не здійснює контролю за діяльністю обласної ради, але вивчить звернення громадськості.

Зазначимо, що правоохоронні органи вже більше року здійснюють розслідування щодо колишнього керівника управління Миколи Бандри, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news