logo
20/04
19/04
2 ...

У Львові пройде Фестиваль церковного співу

12-11-2019 12:251501

У Львові пройде Фестиваль церковного співу
Фото: news.ugcc.ua

Упродовж 11-14 січня 2020 року у Львові триватиме Фестиваль Традиційного Церковного Співу «Днесь рождається від Діви».

Про це пише «Духовна велич Львова».

Захід організовується Літургійним центром «ПЕРЕДАННЯ» (м. Львів) з благословення високопреосвященного владики Ігоря Возьняка, митрополита Львівського, УГКЦ.

Події фестивалю проходитимуть у храмах і монастирях Львова, Львівській Музичній Академії ім. М. В. Лисенка, у Національному музеї ім. Андрея Шептицького, в Українському Католицькому Університеті.

У дні фестивалю відбудуться відкриті лекції, наукові заходи, святкові богослуження, концерти, майстер-класи з традиційного церковного співу, гала-концерт, діалогічні майданчики, тощо.

До участі у фестивалі запрошуються хорові колективи, співочі групи і окремі співці-протопсалти з християнських Церков і традицій.

Головна мета заходу – доносити до широкого загалу Церкви і поціновувачів літургійного мистецтва і традиції багату спадщину вітчизняної літургійної культури, відкривати свіжий погляд на передання, як на універсальний світоглядний феномен.

Фестиваль «Днесь Рождається від Діви» стане першою подією серед низки заходів, які заплановано проводити у 2020 році від Літургійного Центру «ПЕРЕДАННЯ».

За детальною інформацією просимо звертатися до організаторів:

єрм. Лука Михайлович +38(098) 528 17 85,
Надія Нижник +38 (067) 746 65 48

Leopolis.news