logo
25/04
24/04
2 ...

Великолюбінська селищна рада витратить понад 300 тис. грн на інтернетизацію 8 шкіл

12-11-2019 17:55618

Великолюбінська селищна рада витратить понад 300 тис. грн на інтернетизацію 8 шкіл
Фото: Mediasat

Великолюбінська селищна рада Городоцького району Львівської області оголосила тендер на закуповування послуги з доступу до інтернету з мережевим обладнанням для підключення до інтернету наявної комп’ютерної техніки та персональних комп’ютерів.

 

 

 

Таке оголошення оприлюднене на сайті Прозорро.Закупівлі.

Очікувана вартість закупівлі 335 тис. грн.

У технічному завданні написано, що надання послуг здійснюватиметься для 8 загальноосвітніх закладів смт. Великий Любіть.

Крім того, на сайті Прозорро.Закупівлі є оголошення Славської селищної ради про закупівлю послуги з доступу до інтернету з мережевим обладнанням для підключення до інтернету наявної комп’ютерної техніки та персональних комп’ютерів. Очікувана вартість закупівлі 284 тис. грн.

Надання послуг надаватиметься для 7 загальноосвітніх закладів смт. Славське.

Також згідно з оголошенням на згаданому сайті відділ освіти, культури та туризму, сім'ї молоді та спорту Судововишнянської міської ради Мостиського району оголосив тендер на закуповування послуг з побудови мережі доступу до Інтернету в 7 закладах середньої освіти для підключення наявної комп’ютерної техніки та персональних комп’ютерів. Очікувана вартість закупівлі 280 тис. грн.

Leopolis.news