logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Коломойський радить Україні замість кредитів МВФ брати гроші у Росії

13-11-2019 17:50382

Коломойський радить Україні замість кредитів МВФ брати гроші у Росії

Замість кредитів Міжнародного валютного фонду, Україна могла б взяти гроші у Росії.

Про це заявив український бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю The New York Times, передає УНН.

Як зазначає видання, раніше Коломойський критикував МВФ і те, що він вважає «надмірно напористою роллю Заходу в Україні», наполягаючи що Зеленський повинен бути готовий до дефолту по кредитах фонду.

За його словами, Сполучені Штати просто використовують Україну, щоб спробувати послабити свого геополітичного конкурента.

«Війна проти Росії до останнього українця», - сказав він, додавши, що «відновлення зв'язків з Росією стало необхідним для економічного виживання України», - пише видання.

«Дайте цьому п'ять, 10 років, і про кров забудуть. У 2014 році я показав, що не хочу бути з Росією... Я об'єктивно описую те, що бачу і куди все рухається», - сказав бізнесмен.

За його словами «фінансування з Росії може замінити кредити МВФ», що підштовхне до антикорупційних реформ, які «подразнюють вкорінені ділові інтереси України», йдеться у статті.

«Ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян. Я думаю, що вони хотіли б дати їх нам сьогодні. Який найшвидший спосіб вирішити проблеми і відновити стосунки? Тільки гроші», - сказав Коломойський.

Leopolis.news