logo
19/04
18/04
2 ...

Брюхівчанин Іван Собко отримав премію «Лідер позитивних змін»

14-11-2019 12:35201

Брюхівчанин Іван Собко отримав премію «Лідер позитивних змін»
Фото: Брюховицька селищна рада

Брюхівчанин Іван Собко отримав премію «Лідер позитивних змін» у рейтингу «ТОП 100 найвпливовіших людей Львівщини».

 

Про це інформує сайт Брюховицької селищної ради.  

Такий рейтинг щорічно з 2010 року публікує у своєму журналі інформаційне агентство «Медіастар». У категорії «Лідер позитивних змін» четверте місце зайняв депутат Львівської обласної ради, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко.

«Професійність, виражені ділові якості та бажання допомогти. Конкурс проектів місцевого розвитку Львівщини став його дітищем та успішним проектом з регіональної взаємодії і розвитку в Україні», – так описало роботу Івана Собка інформагентство у своєму журналі.

Селищний голова Брюхович Володимир Доманський привітав свого колегу.

«Приємно, що члени команди, з якими працюємо, отримують заслужені відзнаки! Конкурс мікропроектів – це та підтримка, яка дозволяє спільними зусиллями розвивати інфраструктуру і завжди зробити більше. Такі проекти, як відновлення криївки УПА на Круковій горі, відкриття нового футбольного майданчика чи ремонт у дитячому садочку, інклюзивний майданчик – це вдалося реалізувати завдяки спільній роботі на рівні селища та області», – прокоментував нагородження селищний голова Володимир Доманський.

До слова, перше місце у категорії «Лідер позитивних змін» зайняв голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Leopolis.news