logo
19/04
18/04
2 ...

Раптово зупинилось серце 22-річного захисника України з Львівщини

14-11-2019 15:55724

Раптово зупинилось серце 22-річного захисника України з Львівщини
Фото: 3-й ОМПБ - Королівська піхота

У Львівській області раптово помер 22-річний боєць 24-ї бригади ЗСУ Руслан Трубилко з села Старичі Яворівського району.

 

Як повідомляє «3-й ОМПБ - Королівська піхота», трагедія сталась  12 листопада, коли він на вихідних перебував удома. У 22-річного воїна раптопово зупинилось серце.

«Перебуваючи на вихідних, у себе вдома, зупинилося серце нашого побратима Руслана Трубилка. Похорон відбудеться завтра в селі Старичі (Львівська область - ред). Вічна пам'ять тобі, друже! RIP 12.05.1997 - 12.11.2019», йдеться в повідомленні.

Руслан служив в армії з 2016 року.

«Усе село тужить за Русланом. Це була дуже позитивна та совісна людина. Виховувався у багатодітній сім’ї. Крім нього, у батьків ще є два сини та дві доньки. Тато Руслана теж військовий, в армії служив прапорщиком. Вони – не корінні мешканці. У Старичі переїхали, тут квартиру отримали. Батьки мають статус «чорнобильців». Уже на пенсії, але завжди дуже активні – постійно у роботі, часто у ліс по ягоди та гриби ходять. Лише одна донька має власну сім’ю, живе окремо. Інші ж діти – поки біля них», – розповідає LMN Галина Буфан зі Старичів.

Руслан після навчання в ПТУ був у миротворцем у Конго. Відбув дві ротації на Сході України. Тепер продовжував службу на Яворівщині. Казав, що його призначення – захищати кордони рідної країни, розповідають односельчани.

«У день смерті Руслан був вихідний, залишався сам удома. Відчув, що йому стало зле. Зателефонував мамі – просив, аби викликала «швидку». До лікарні його вже не довезли. Серце зупинилося раптово», – додає Галина Буфан.

Знайомі Трубилка кажуть, що Руслан мав великі плани на майбутнє. Мріяв створити сім’ю, заощаджував кошти на власну квартиру. Нещодавно придбав гараж.

Leopolis.news