logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
2 ...

Депутати фракції УКРОП у ЛМР вимагають не допустити необґрунтованого підвищення тарифів на проїзд у Львові

14-11-2019 17:34582

Депутати фракції УКРОП у ЛМР вимагають не допустити необґрунтованого підвищення тарифів на проїзд у Львові
Фото: ілюстративне

Депутати від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді детально вивчили проекти регуляторних актів щодо підвищення вартості проїзду і виявили у них низку невідповідностей.

Про це повідомляє детутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.  

Ці невідповідності депутати трактують як або службова недбалість працівників Управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, або як свідоме намагання ввести членів виконавчого комітету Львівської міської ради та громадськість Львова у оману, йдеться у повідомленні УКРОП Львівщина.

1.Встановлення диференційованої вартості проїзду за одну й ту саму послугу – 6 гривень у смартфоні та 7 у водія – не передбачена чинним законодавством.

2.Інформація про збитки «Львівелектротрансу» не відповідає дійсності.

3.У проекті рішення немає жодного обґрунтування розрахункового тарифу.

4.Чиновники хочуть перекласти на плечі простих пасажирів компенсування перевезення пільговиків.

5.Не наведено жодного обґрунтування тарифу у 8 гривень на проїзд у автомобільному громадському транспорті.

«Маємо підозру, що причиною неякісної підготовки проектів рішень виконавчого комітету щодо підвищення вартості проїзду є низький рівень фахової підготовки керівника Управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олеськіва Ореста Ігоровича, який, відповідно до біографічних даних, не має ані транспортної, ані юридичної освіти, тому допустив під час підготовки документів значні помилки», - наголошують депутати.

З огляду на це фракція «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» звертається до міського голови Львова Андрія Садового із вимогою не допустити розгляд проектів рішень про підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті на засіданні виконавчого комітету.

Фракція «УКРОПу» виступає і завжди виступала за повну прозорість у прийнятті будь-яких рішень. Тому закликаємо депутатів інших фракцій Львівської міської ради незалежно від партійної приналежності підтримати наше звернення до міського голови Львова щодо недопущення підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті без затвердження фінансових планів перевізників і прозорого розрахунку тарифів.

Матеріал розміщено у рамках програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування ЛМР.

Leopolis.news