logo
25/04
24/04
2 ...

Тисняву біля Генконсульства Чехії у Львові створили самі громадяни – Нацгвардія (ФОТО)

14-11-2019 17:452490

Тисняву біля Генконсульства Чехії у Львові створили самі громадяни – Нацгвардія (ФОТО)

Сьогодні Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові провело прийом громадян для реєстрації на подачу заяв на робочу карту поза урядовою програмою «Кваліфікований працівник».

 

Реєстрація проходила шляхом «живої черги», повідомила офіцер групи інформації і комунікації військової частини 4114 Західного ОТО молодший лейтенант Олена Співак.

За її словами, з метою забезпечення охорони громадського порядку та стабільної роботи Генерального консульства Чеської Республіки у Львові були задіяні додаткові сили поліції, а також посилено охорону консульства військовослужбовцями Національної гвардії України.

Прийом громадян шляхом «живої черги» здійснювалось особисто працівниками Генерального консульства Чеської Республіки у Львові.

«Через велику кількість бажаючих, незручності під час подачі заяв, створювали самі громадяни, що створювало тисняву в черзі. Наразі все відбулось без порушень громадського порядку. Зазначимо, що військовослужбовці Національної гвардії України, які цілодобово здійснюють охорону консульства, ніякого відношення до реєстрації заяв, а тим більше до формування черги не мають», – розповіла вона.

 

Leopolis.news