logo
28/03
2 ...

У Городку горіла квартира в двоповерховому будинку: врятовано двох людей

16-11-2019 12:19604

У Городку горіла квартира в двоповерховому будинку: врятовано двох людей
Фото: ілюстративне

15 листопада о 20:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Городок на вул. Чорновола.

Про це повідомляє пресцентр Головного управління ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку.

До місця події виїхали рятувальники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, квартира була сильно заповнена отруйними продуктами згорання. Рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння.

Під час розвідки пожежі в коридорі квартири на підлозі, вогнеборці виявили жінку, яка не могла самостійно покинути квартиру. Рятувальники винесли потерпілу на свіже повітря та повернулися знову в квартиру, де на балконі виявили чоловіка, якого також винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

О 21:01 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:08 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Потерпілих (власницю квартири - жінку 1974 року народження, та її співмешканця - чоловіка 1960 року народження) в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в Городоцьку центральну районну лікарню. Чоловік отримав опіки тіла ІІ-ІІІ ступеня.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., дерев’яне вікно, троє дерев’яних міжкімнатних дверей.

Leopolis.news