logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові затримали шахраїв, які брали кредити по фальшивих довідках

16-11-2019 14:01974

У Львові затримали шахраїв, які брали кредити по фальшивих довідках
Фото: Конкурент

У Львові слідчі повідомили про підозри зловмисникам, причетним до фінансових шахрайств.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За допомогою підроблених довідок про доходи підозрювані отримали кредити на значні суми, які у подальшому один із них використав для власних потреб.

Як встановили слідчі Галицького відділу поліції під час досудового розслідування, 45-річний львів’янин надав своєму знайомому, 53-річному жителю Пустомитівського району, підроблені довідки про доходи, на підставі яких у подальшому отримав у відділеннях банків кредити на суму понад 250 тисяч гривень. Гроші він передав знайомому, які той використав на власні потреби.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.222 (шахрайство з фінансовими ресурсами), ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваним - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news