logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

МВФ розраховує на прискорення реформ в Україні

16-11-2019 18:08948

МВФ розраховує на прискорення реформ в Україні
Фото: kmu.gov.ua

Місія Міжнародного валютного фонду розраховує на прискорення реформ в Україні.

Прем’єр Олексій Гончарук та міністр фінансів Оксана Маркарова обговорили з місією Міжнародного валютного фонду в Україні умови відкриття нової трирічної програми розширеного фінансування.

Українські політики поспілкувалися з керівником місії МВФ в Україні Роном ван Роденом та економістом місії Габором Пулою, повідомляє Урядовий портал.

Рон ван Роден відзначив важливість реформ, які українська влада успішно провела протягом останнього часу, та висловив сподівання на підтримку та прискорення їхнього темпу.

«Україна продемонструвала та продовжує демонструвати швидке та успішне втілення реформ, задекларованих президентом, нашим урядом і парламентом.  Протягом останніх тижнів український парламент ухвалив за основу проект закону про обіг земель сільськогосподарського призначення, а також ухвалив за основу та в цілому закон про анбандлінг. Останній вже підписав президент», – зазначив Олексій Гончарук.

Нагадаємо, місія МВФ розпочала роботу в Києві 14 листопада в рамках переговорів щодо можливість відкриття нової програми фінансування України обсягом $5-6 млрд.

Leopolis.news