logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

«Карпати» зіграли товариський матч із власними вболівальниками (ФОТО, ВІДЕО)

17-11-2019 18:18539

«Карпати» зіграли товариський матч із власними вболівальниками (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: fckarpaty.com

Під час міжнародної паузи «зелено-білі» провели дружній спаринг зі своїми найвідданішими фанатами. За регламентом команди мали зіграти два тайми по 15 хвилин, а після фінального свистка незалежно від результату пробити одинадцятиметрові удари. Гра завершились з рахунком 7:1 на користь професійних футболістів. У серії післяматчевих пенальті також сильнішими виявились підопічні Романа Санжара – 9:8.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

«Звісно, мені дуже сподобалась гра – каже Єгор Назарина. – Завжди приємно зустрітись із вболівальниками і тим паче зіграти у футбол. Вважаю, що усім хлопцям сподобався матч, адже було багато позитивних емоцій. Ця зустріч допоможе нам зблизитись із вболівальниками, завжди потрібно підтримувати спілкування із фанатами, тому що без них не буде команди. Сьогодні вперше брав участь у такому матчі, вдячний усім вболівальникам за підтримку!»

«Враження тільки приємні, адже була певна відстань між вболівальниками та гравцями через результати команди, а цей матч нас зблизив. Це вже не перша наша гра із футболістами, тому можна вважати, що це стає приємною традицією. Сподіваємось, що перемога «Карпат» у цьому поєдинку дасть їм поштовх для здобуття позитивного результату в офіційних зустрічах», – зазначив вболівальник «левів» Тарас. 

«Нехай ця перемога стане початком безпрограшної серії для нашої рідної команди, – говорить Євген, вболівальник «Карпат». – Думаю, що гравці також відчули позитивні емоції від цієї гри. У нас є своя команда, що бере участь у різних турнірах, тому такий досвід точно нам не завадить». 

Leopolis.news