logo
28/03
27/03
2 ...

Львівські патрульні спіймали 17-річного п’яного водія

17-11-2019 17:15827

Львівські патрульні спіймали 17-річного п’яного водія
Фото: realno.te.ua

17-річний юнак вирішив скористатися відсутністю батьків, взяв ключі від авто і з другом їздив районом, та, і це ще не все – він був в стані сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Патрульні побачили автомобіль Suzuki патрульні на вулиці Княгині Ольги, він їхав в темну пору доби без увімкненого світла фар. Транспортний засіб зупинили і побачили за кермом юнака. Від нього було чутно алкоголем. Як виявилося, що у молодого водія і посвідчення не було, адже він неповнолітній.

«Водій спочатку заперечував, що вживав алкоголь і казав, що просто забув увімкнути фари. Мовляв, просто вчиться їздити. Батьків вдома не було, тому він вирішив скористатися моментом і взяв ключі «мотнути коло кругом району». Ми зв’язалися з його бабусею» - розповідає патрульний 4 батальйону Богдан Грицаїшин.

Бабця молодика розповіла, що загалом він і гарно вчиться, і добра дитина, але потрапив під вплив компанії.

Водій пройшов перевірку на пристрої драгер і результат 1,43 проміле. 17-річний хлопець отримав протоколи: за неувімкнені фари(ч.2ст.122КУпАП), за те, що сів за кермо не маючи документів і ніколи не отримував посвідчення водія(за ч.1 і ч.2 ст.126 КУпАП), а також, за керування в стані сп’яніння (ч.1ст.130КУпАП).

Шановні батьки поспілкуйтеся зі своїми дітьми про неприпустимість подібного. Водії, вкотре закликаємо не сідати в стані сп’яніння за кермо.

Leopolis.news