logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Попри указ Зеленського, уряд не передбачив кошти на розвиток Карпат – Ганущин

18-11-2019 14:23381

Попри указ Зеленського, уряд не передбачив кошти на розвиток Карпат – Ганущин
Фото: зі сторінки Олександра Ганущина

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зауважив, що, попри доручення Президента України Володимира Зеленського, уряд не передбачив кошти на розвиток Карпат.

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».  

«Казав пан – кожух дам, та й слово його тепле. Це про Указ Президента Зеленського Володимира про розвиток Карпат. Це про його доручення Уряду передбачати у Держбюджеті гроші на розвиток українських гір. А всі так чекали… Кабмін навіть державну програму ухвалив, на папері. А от в бюджеті на Карпати – дірка з бубликом. Нуль гривень. Чхати хотів Мінфін і Ко на доручення Президента», – зазначив Ганущин.

Нагадаємо, що у липні Президент України Володимир Зеленський підписав указ про розвиток регіону українських Карпат. Указ був підписаний «з метою стимулювання соціально-економічного розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, розбудови рекреаційного, туристичного та етнокультурного потенціалу регіону українських Карпат».

Згідно з документом, уряд мав у двомісячний термін затвердити програму розвитку Карпат до 2022 року і передбачити в бюджеті на «наступні роки».

Leopolis.news