logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Мальський обговорив з Негодою завершення реформи децентралізації на Львівщині

18-11-2019 20:44400

Мальський обговорив з Негодою завершення реформи децентралізації на Львівщині
Фото: Львівська ОДА

У понеділок, 18 листопада, відбулась робоча зустріч голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського зі заступником Міністра розвитку громад та територій України Вячеславом Негодою.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили впровадження нового проєкту адміністративно-територіального устрою Львівської області.

За словами заступника Міністра розвитку громад та територій України Вячеслава Негоди, для ефективного завершення реформи децентралізації необхідно продовжувати консультації з депутатами обласної ради та громадськістю.

«Практика формування адміністративно-територіального устрою є не єдиною у Європі. Відтак, це питання є функцією держави. І саме держава задає формат, в межах якого будемо розбудовувати громаду», – зауважив Вячеслав Негода.

Зі свого боку, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський подякував заступнику Міністра розвитку громад та територій України за візит та висловив сподівання завершення реформи в області у найкоротший термін.

Нагадаємо, що Міністерство розвитку громад та територій погодило проект нового перспективного плану об'єднання громад Львівщини та утворення нових районів. Відтак, в області планується створення 67 громад та 6 районів.

Leopolis.news