logo
24/04
2 ...

Сьогодні у тепломережі Новояворівська та Нового Роздолу планують запустити воду

19-11-2019 12:151603

Сьогодні у тепломережі Новояворівська та Нового Роздолу планують запустити воду
Фото: Цензор.НЕТ

Для врегулювання ситуації з опаленням у містах Новояворівськ та Новий Розділ на Львівщині сьогодні планується укласти догорів на управління відповідними ТЕЦ та виплатити аванс працівникам підприємств у цих двох містах.

Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мінрегіону.

«Новояворівська ТЕЦ, Новроздільська ТЕЦ. Сьогодні заплановано укладення договору на управління ТЕЦ між Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) та ТОВ «Нафтогаз Тепло», а також виплата авансу працівникам ТЕЦ у двох містах», - сказано у повідомленні.

Також сьогодні у Новому Роздолі проводяться підготовчі технічні роботи, зокрема, відбувається заповнення тепломереж та проведення випробувань. У Новояворівську сьогодні заплановано, зокрема, заповнити водою мережі II мікрорайону і перейти до заповнення магістральних трубопроводів І мікрорайону.

Окрім цього, на Новороздільській ТЕЦ на роботу в ТОВ «Нафтогаз Тепло» прийнято 136 працівників, на Новояворівській ТЕЦ - 160. Документи інших працівників щодо поновлення на роботі будуть оформлені найближчим часом.

Leopolis.news