logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

«Кредобанк» розширює електронні сервіси для бізнесу

20-11-2019 11:01325

 «Кредобанк» розширює електронні сервіси для бізнесу
Фото: ldaily.ua

«Кредобанк» розширює можливості віддаленого електронного обслуговування бізнес-клієнтів. Віднедавна клієнти-позичальники банку отримали можливість подавати банку фінансову звітність, засвідчену електронно-цифровим підписом.

Про це повідомляє пресслужба «Кредобанку».

Для подачі звітності в електронній формі необхідно сформувати файли звіту в форматах XML та PDF, підписати їх кваліфікованим електронним підписом будь-якого українського акредитованого центру сертифікації ключів та надіслати на спеціально виділену електронну адресу банку. Накласти електронно-цифровий підпис можна за допомогою програми електронного документообігу M.E.Doc або будь-якого сервісу, який дозволяє це зробити. 

«Кредобанк» постійно працює над розширенням електронних сервісів для клієнтів-юридичних осіб. Відтепер позичальники банку зможуть надавати банку регулярну електронну звітність без друку паперових документів та візиту до банківського відділення. Наступним кроком стане можливість завантаження звітів безпосередньо до системи онлайн-банкінгу», – говорить директор операційного центру АТ «Кредобанк» Оксана Городецька. 

Досі юридичні особи-клієнти банку мали можливість замовляти готівку та отримати погодження валютних контрактів безпосередньо з інтернет-банкінгу iFOBS. У майбутньому клієнтам також буде доступна можливість віддаленої подачі документів на отримання кредитів та відкриття рахунків без візиту до відділення.

Leopolis.news