logo
29/03
28/03
2 ...

За добу на Бродівщині тричі виявляли застарілі боєприпаси (ФОТО)

20-11-2019 11:341431

За добу на Бродівщині тричі виявляли застарілі боєприпаси (ФОТО)
Фото: ДСНС у Львівській області

Упродовж минулої доби, 19 листопада, на території Бродівського району зафіксовано три випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів ІІ Світової війни.

Про це повідомляє ДСНС у Львівській області.

Зокрема, об 11:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Косарщина Бродівського району під час проведення земляних робіт в полі виявлено 2 одиниці предметів ззовні схожих на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Об 11:39 надійшло повідомлення про те, що в м. Броди, на вул. Храпая, під час проведення земляних робіт в лісі виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Та о 13:52 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району під час проведення земляних робіт в полі, виявлено 4 одиниці предметів ззовні схожих на ручні гранати часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Leopolis.news