logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Зеленський розповів, для чого пішов у політику (ВІДЕО)

20-11-2019 12:40450

Зеленський розповів, для чого пішов у політику (ВІДЕО)
Фото: Скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський каже, що пішов у політику через свою філософію: щодня робити щось корисне і досягати маленьких перемог.

Про це Зеленський сказав під час зустрічі зі школярами в рамках Всеукраїнського форуму «Україна зростає разом зі мною», на яку він прийшов разом із дружиною Оленою, повідомляє «Українська правда».

«Я живу і завжди жив одним днем: що сьогодні я можу зробити для когось. Я завжди просинаюся з такою фразою: що сьогодні я можу зробити – маленький крок для когось?

Я порахував, що якщо я піду в політику і буду діяти так, як я діяв до цього в бізнесі, що я можу зробити? Щоб хтось від цього не страждав чи хтось радів, чи комусь просто допомогти іноді. Може, це не стратегія президента, може це не правильно – але мені дуже хотілося допомагати просто людям. Чесно.

Тому я кожного дня ставлю таку задачу собі: це маленькі перемоги – іноді люди їх не бачать, тому що ми не робимо з усього піар. І не повинні робити. Зараз такий час: якщо щось не показали засобам масової інформації – ніхто про це не знає. Але головне, що ти знаєш про це.

Головна повага – це твоя повага до себе. Щоб ми не думали: «ай, ніхто не побачить, можна так зробити – ніхто не дізнається», – усі все дізнаються і всі все побачать – згодом, з роками, не важливо. Сам для себе.

Якщо вам така філософія цікава, то для мене це зрозуміло, навіщо я прожив день. І у мене є багато днів, коли я приходжу додому і в мене немає настрою, тому що я розумію, що день пустий. Я витратив цей день безповоротно – він ніколи не повернеться, цей час не повертається, на жаль. Я витратив цей день просто так: я просто дихав – і все.  Я живу з такою філософією», – розповів Зеленський.

На запитання, як досягти такого ж успіху, як він, Зеленський відповів: «Я думаю, що саме так. Маленькі перемоги. Мрія – це велика перемога, яку ми бачимо десь попереду, ми не знаємо, коли(вона здійсниться)  – і нічого страшного. Ти знаєш, що це мрія – ти до неї прийдеш. Але потрібні маленькі мрійки: щось зроби щодня».

Leopolis.news