logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

Працівникам ТЕЦ у Новояворіську та Новому Роздолі радять через суд повертати заборговану зарплату

20-11-2019 17:371203

Працівникам ТЕЦ у Новояворіську та Новому Роздолі радять через суд повертати заборговану зарплату
Фото: slovoidilo

Більшість працівників ТЕЦ у Новояворіську та Новому роздолі повернулись до роботи і сьогодні їм уже виплачені перші кошти.

 

Про це розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський під час прес-конференції сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Маркіян Мальський зазначив, що новий управитель – компанія «Нафтогаз Тепло» виплачуватиме заробітну плату працівникам, щоб вони могли виконувати свої обов’язки.

«Ми розуміємо, що компанія «Нафтогаз» ніколи не мала проблем із виплатою заробітної плати, завжди платили вчасно. Тому ми очікуємо, що при можливості заробітна плата працівників ТЕЦ буде більшою, ніж до цього», – сказав голова ЛОДА.

Заступник начальника департаменту енергоефективності НАК «Нафтогаз України» Олексій Хабатюк додав, що станом на сьогодні усім працівникам ТЕЦ перераховані кошти у розмірі одного посадового окладу. Завтра будуть нараховані кошти у розмірі другого окладу, а згодом – премії.

Крім того, Олексій Хабатюк пояснив, що «Нафтогаз Тепло» не може взяти на себе борги по заробітній платі, які мав попередній управитель «Гарант Енерго М». Він сказав, що працівники ТЕЦ можуть звертатися до суду щодо виплати їм боргів, а «Нафтогаз» допоможе їм підготувати цивільні позови.

Нагадаємо, сьогодні запустять тепло у мережі в Новояворівську, а завтра планують запустити у Новому Роздолі.

Leopolis.news