logo
19/03
18/03
17/03
16/03
15/03
2 ...

Маркіян Мальський: услід за Новояворівськом у Новому Роздолі теж розпочали подачу тепла

21-11-2019 20:40756

Маркіян Мальський: услід за Новояворівськом у Новому Роздолі теж розпочали подачу тепла

У Новому Роздолі ліквідовано всі витоки на магістральному трубопроводі і вже зараз почали подавати теплоносій до будинків.

 

 

 

 

 

 

Про це інформує Урядовий портал.

Прокоментував запуск тепла у двох найпроблемніших містах голова Львівської ОДА Маркіяна Мальський: «Це для мене найцінніше фото за майже 5 місяців роботи ! Запущено вже другу ТЕЦ, які разом забезпечують теплом 60 тисяч жителів !!!

Так, ми отримали проблему у спадок і не були до останнього чау відповідальними за запуск, але спільними силами багатьох креативних та відповідальних людей зробили все, що могли на максимальній швидкості!».

За словами голови ОДА, от що саме було зроблено:

«- Повернули на роботу людей, яким довелося звільнитися через відсутність зарплатні та бідувати через негідних управителів!

- Ліквідовували дві доби пориви, залучивши додаткові бригади з міста Львова!

- У найкоротші терміни, визначені законодавством, оголосили надзвичайні ситуації, що дало змогу рішуче вирішувати проблеми!

- Укладено новий договір управління з найбільш відповідальним управителем - Нафтогаз-Україна!».

«Ми будемо і надалі працювати над вирішенням проблем, які нам залишили «на пам’ять» і тих, що ще можуть виникнути!», – наголосив Маркіян Мальський.

 

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарія Романчука, станом на сьогодні, аварійним бригадам вдалося ліквідувати усі три прориви теплотрас, а також отримати сталий тиск у тепломережах, що дозволило розпочати опалювальний сезон та запустити роботу Новороздільської ТЕЦ.

Зазначимо, що від сьогодні Львівщина повністю ввійшла в опалювальний сезон.

"Ми щасливі, що від сьогодні у домівках населення всієї Львівської області буде тело та затишно. Задля цього безперервно і наполегливо працювали сотні людей. Львівська облдержадміністрація дякує усім, хто долучається до цього процесу. Це ще раз доводить, що лише спільно можна досягнути результату", - наголосив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Нагадаємо, що Новояворівську та Новороздільську теплоелектростанції «Нафтогаз Тепло» обслуговуватиме впродовж 36 місяців.

Окрім того, у межах стабілізації ситуації із теплопостачанням також триває забезпечення робітників матеріальними засобами та створення аварійного запасу на станціях, щоб вони після запуску могли безпосередньо виконувати свої функціональні обов’язки.

Leopolis.news