logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Гандболістки львівської «Галичанки» у складі збірної України зіграють на турнірі в Польщі

22-11-2019 08:19461

Гандболістки львівської «Галичанки» у складі збірної України зіграють на турнірі в Польщі
Фото: Федерація гандболу України

Після триденних зборів у Конча-Заспі усі гравчині львівської «Галичанки», які перебували на них, були відібрані головним тренером й для участі у міжнародному турнірі.

Це - воротарка Вікторія Салтанюк та польові гравці – Олександра Фурманець, Наталія Шипляк, Діана Дмитришин, Анастасія Мелекесцева і капітанка Наталія Савчин, інформує Федерація гандболу України. 

Турнір проходитиме в Любліні (Польща) з 22 по 24 листопада.

Матчі національної збірної команди України

22 листопада. Україна – Білорусь

23 листопада. Польща – Україна

24 листопада. Україна – Литва


Перед вильотом до Польщі головний тренер Наталія Ляпіна розповіла сайту Федерації гандболу України про підготовку команди: «Як ви бачите, до турніру в Польщі у нас готується практично нова команда. Але є шанс молодим дівчатам проявити себе. Тим більше, що буде три гри поспіль проти достатньо сильних команд. Я думаю, це гарна можливість для молоді потрапити до основного складу.
Більшість лідерів спочатку також були викликані на збори. Але я їх теж розумію: цього сезону вже було багато ігор, накопичились травми, які потрібно залікувати».

Додамо, що особливо цікавим на турнірі у Любліні очікується матч збірної України зі збірною Польщі. Польки також є суперницями України у відбірковому груповому турнірі за вихід на Євро-2020. Саме їм наприкінці вересня українки мінімально поступилися в одному із відбіркових матчів Євро-2020. Тож тепер підопічні Наталії Ляпіної мають чудову нагоду вчергове придивитися до суперниць, з якими їх ще раз зведе доля у відборі до Євро-2020, а саме 31 травня 2020 року.

 

 

Leopolis.news