logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Уряд призначив екснардепа т.в.о голови Держекоінспекції

22-11-2019 08:33632

Уряд призначив екснардепа т.в.о голови Держекоінспекції

Тимчасовим главою Державної екологічної інспекції призначено колишнього народного депутата Єгора Фірсова.

Про це Фірсов повідомив у «Facebook».

 «Друзі, важливі новини. З сьогоднішнього дня я офіційно є виконуючим обов'язки голови Державної екологічної інспекції України. Таке рішення прийняв Кабінет міністрів, і я вдячний за надану довіру», – написав він.

На сайті Урядового порталу і справді є таке повідомлення: «Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державної екологічної інспекції України, виконання обов’язків Голови Державної екологічної інспекції України на начальника управління організаційної діяльності — старшого державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища зазначеної Інспекції Фірсова Єгора Павловича».

Фірсов зазначає, що пропозиція зайнятися реформою екологічного контролю він отримав від прем'єра Олексія Гончарука чотири місяці тому. Після цього була зустріч з президентом Володимиром Зеленським та сотні зустрічей з працівниками міністерства, співробітниками екологічної інспекції, органами влади.

Фірсов називає екоінспекції одним з найбільш корумпованих органів в країні.

Незабаром відбудеться конкурс на посаду керівника Держекоінспекції, а Фірсов має намір брати в ньому участь з програмою реформ еконоінспекції.

Єгор Фірсов у 2014 році був обраний до Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка» 54 номером у списку як позапартійний. Входив до складу комітету з питань європейської інтеграції. У 2016 році був позбавлений депутатських повноважень через вихід з фракції БПП.

На останніх виборах балотувався до ВРУ від партії «Громадянська позиція».

Leopolis.news