logo
24/04
2 ...

У Львові біля Стрийського парку збудують готельний комплекс

22-11-2019 14:541798

У Львові біля Стрийського парку збудують готельний комплекс
Фото: пресслужба ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про внесення змін до свого рішення від 09.12.2016 № 1176, яким дозволив будівництво готельного комплексу на вул. Лижв’ярській у Львові.

Таке рішення члени виконкому ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Своїм рішенням виконком затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Парк спейс» існуючої будівлі готелю за рахунок прибудови та надбудови на вул. Лижв’ярській, 1 під багатофункціональний готельний комплекс з підземною автостоянкою у Львові.

Як відомо, влітку цього року ТОВ «Парк спейс» подавало на затвердження містобудівні документи у яких висота майбутнього готелю мала бути 72 м, однак тоді виконком відмовився затверджувати документи.

Представниця управління архітектури та урбаністики ЛМР Олена Погорілець розповіла, що нова документація передбачає, що гранична висота забудови буде на рівні 34 м, а максимальний відсоток забудови – 40%.

Крім того, рішення виконкому передбачає, що забудовник має оголосити та провести міжнародний архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо будівництва на вул. Лижв’ярській.  Після проведення конкурсу забудовник про наміри забудови має повідомити ЮНЕСКО та Міністерство культури України.

Згідно з даними сайту YouControl ТОВ «Парк спейс» було зареєстроване 23.07.2018. Уповноважені особи Алла Шамова (керівник) та Жигман Володимир (підписант). Зановниками юридичної особи є ТзОВ «Авалон Інкомпані» та  АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний фонд «Адамант».

Леся БУРБАН, Leopolis.news