logo
24/04
2 ...

На Перемишлянщині відкрили новозбудовану амбулаторію (ФОТО)

22-11-2019 16:33898

На Перемишлянщині відкрили новозбудовану амбулаторію (ФОТО)
Фото: ЛОДА

Амбулаторія групової практики обслуговуватиме понад чотири тисячі мешканців навколишніх населених пунктів, серед яких більше пів тисячі дітей. Офіційне відкриття відбулось сьогодні, 22 листопада, у с.Брюховичі Перемишлянського району за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського, заступника голови облдержадміністрації Юрія Холода.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Нова команда Львівської обласної державної адміністрації активно включилась в роботу і сьогодні у нас є результат. Ми відкриваємо першу амбулаторію. До кінця цього року ми сподіваємося відкрити ще двадцять. Загалом на Львівщині їх буде сорок три. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє і працюємо над тим, щоб таких амбулаторій було більше. Наше завдання - забезпечити людей якісними медичними послугами», - наголосив Маркіян Мальський.

Відтак, медичні послуги у ній зможуть отримувати мешканці с.Брюховичі, с.Плетеничі, с.Малий Полюхів, с.Осталовичі, с.Утіховичі, с.Розсохи, с.Вовків, с.Брикун, с.Подусів, с.Білка, с.Костенів. Амбулаторія групової практики оснащена медичним обладнанням, а також передбачає житло для лікаря.

Окрім того, окремо для потреб амбулаторії закупили автомобіль Reno Duster.

Для маленьких пацієнтів на подвір’ї амбулаторії обладнали дитячий майданчик.

Загальна вартість амбулаторії становить 8 857,8 тис. грн. З них: субвенція з державного бюджету місцевому бюджету 7 808,285 тис. грн, співфінансування з місцевого Перемишлянського районного бюджету - 1 049,515 тис. грн.

Leopolis.news