logo
29/03
28/03
2 ...

Львівський університет внутрішніх справ збудує новий корпус

22-11-2019 16:441043

Львівський університет внутрішніх справ збудує новий корпус
Фото: VEZHA

У Львові збудують ще один корпус для навчання студентів Львівського державного університету внутрішніх справ.

 

Виконком ухвалив рішення щодо надання містобудівних умов та обмежень на будівництво Львівським державним університетом внутрішніх справ навчально-виховного корпусу з побутовими приміщеннями на вул. Городоцькій, 26. Варто зауважити, що існуючі будівлі на місті будуть знесені, а наявна трансформаторна підстанція буде модернізована, пише VEZHA.

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд становить 18 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки складає 68%. Мінімальні відстані до існуючих будівель: зі східної та західної сторін – блокується до існуючих будівель, з південної сторони – 11,40 м. Проектована будівля на вул. Городоцькій, 26 знаходиться у кварталі історично сформованої забудови у межах історичного ареалу міста.

Довідка

Львівський державний університет внутрішніх справ – багатопрофільний вищий навчальний заклад системи МВС України, який надає освітні послуги щодо підготовки фахівців освітніх ступенів: Бакалавр, Магістр та Доктор філософії. В університеті функціонують 6 факультетів, освітній процес забезпечують 22 кафедри.

Університет тісно співпрацює з навчальними закладами ряду закордонних країн, зокрема Республіки Польща.

Leopolis.news