logo
28/03
2 ...

Кадастрові реєстратори Львівщини за тиждень зареєстрували понад три тисячі земельних ділянок

22-11-2019 19:56816

Кадастрові реєстратори Львівщини за тиждень зареєстрували понад три тисячі земельних ділянок
Фото: Львівська ОДА

За тиждень державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували понад три тисячі земельних ділянок (3051) в Національній кадастровій системі. З них, більш ніж половина заяв (1949) надійшло за допомогою онлайн сервісів Держгеокадастру.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«За останній тиждень працівники Держгеокадастру, в середньому по Львівській області, реєстрували понад 600 земельних ділянок на день. Заяви розглядаються державними кадастровими реєстраторами в стислі терміни. У зв’язку з наповненням бази даних Державного земельного кадастру, звертаю увагу громадян, підприємств всіх форм власності на необхідності внесення даних про земельні ділянки у державний реєстр. Ваша дія з реєстрації речових прав належного Вам майна забезпечить додатковий захист Ваших прав, значно спростить розпорядження своєю власністю в майбутньому, і стане Вашим внеском у розвиток держави в смартфоні», зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Послуга Держгеокадастру з реєстрації земельної ділянки залишається найактуальнішою. Загалом, у листопаді 2019 року (станом на 21 листопада), до органів земельних ресурсів Львівської області вже надійшло 14384 заяв про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. Фахівці Держгеокадастру опрацювали 14163 заяви, або 98 % від їх загальної кількості.

Також послугою, яка має найбільший попит в громадян залишається видача витягів із Державного земельного кадастру. Загалом по області за останній тиждень опрацьовано більше однієї тисячі заяв (100% від загальної кількості) про видачу таких витягів.

Довідково:

Відомості про земельні ділянки, що містяться в Державному земельному кадастрі України є відкритими та опубліковані в мережі інтернет на веб-сайті «Публічна кадастрова карта». Пошук земельної ділянки здійснюється за кадастровим номером або за її місцезнаходженням.

Консультації та додаткову інформацію можна отримати у найближчому відділі Держгеокадастру. Адреси за посиланням.

Leopolis.news