Микола Княжицький: Якщо антиукраїнського діяча взяти за одне місце – він лякається і тікає

http://leopolis.news/post/12049/mykola-knyajyckyy-yakshcho-antyukranskogo-diyacha-vzyaty-za-odne-misce--vin-lyakaetsya-i-tikae

29/11/2019

 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо антиукраїнського діяча взяти за одне місце – він лякається і тікає. Так Віктор Медведчук почав всюди стверджувати нібито я готую його вбивство разом з Андрієм Левусом і Сергієм Висоцьким. А він – такий великий герой встояв у боротьбі з цими «радикалами». Може, хтось з російський шісток і повірив у таку «боротьбу з націоналістами» цього проросійського олігарха. Але я подав до суду. І переляканий Віктор Володимирович почав виправдовуватися: мовляв, це метафора, оціночне судження, ніхто замах на нього не готував. Може, це когось з читачів і розчарує», – написав Княжицький.

Також він зазначив, що в апеляції вимагатиме вибачень від «антиукраїнського фантазера».

«Я справді не хотів його вбивати. Своє майбутнє він давно поховав зрадою українців. Ось брехлива стаття з сайту ОПЗЖ і фрагмент з медведчуківських виправдань у суді. Відчуваєте різницю? Софія Федина – вчіться, як примушувати антиукраїнських діячів виправдовуватися. В апеляції все одно вимагатиму вибачень і цього антиукраїнського фантазера, який тепер змушений виправдовуватися. Може, там скаже, що взагалі вже патріотом став», – наголосив народний депутат.

«Розглядався мій позов до Медведчука, а не його до мене. І Медведчук у суді спростував власне твердження про те, що ніби то я готував замах на нього. Він переконав суд, що це не факт, а його припущення, думка, судження. Мене це рішення суду влаштовує, бо Медведчук вже не вимагатиме МВС переслідувати мене. Так що нічого він не виграв», – додав нардеп.

Leopolis.news