logo
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
19/03
2 ...

«Львівські янголи» вдало виступили на КУ з черлідингу (ФОТО)

02-12-2019 11:15756

«Львівські янголи» вдало виступили на КУ з черлідингу (ФОТО)
Фото: LVIV ANGELS

 

15-й, ювілейний Кубок України-2019 з черлідингу, який відбувся у Запоріжжі, зібрав біля 2 тисяч грацій з усієї України. Змагалися найсильніші: серед учасниць були майстри спорту України міжнародного класу, 57 майстрів спорту України, понад 70 кандидатів у майстри спорту України та інші. Попри таку шалену конкуренцію черлідерки LVIV ANGELS привезли додому багато нагород.

Про це повідомили у пресслужбі команди.

Львівські спортсменки змагалися у двох стилях (джаз та фрістайл) у соло, дуетах, квартетах і командах у чотирьох вікових категоріях (5−8 років, 8−12 років, юніори та дорослі).



2 золота, 4 срібла та 2 бронзи – такий врожай зібрали янголи у соло.

У змаганнях дуетів вибороли золоту та бронзову медалі.

Серед квартетів львівські посіли три перших, одне друге та два третіх місця.

У командній боротьбі двічі здобули Кубок України, виборовши перші місця. А також тричі ставали віцечемпіонками та завоювали одну командну бронзу.

Варто виокремити медальні здобутки юніорської команди LVIV ANGELS - ФСТ «Динамо», КДЮСШ «Здоров'я», на рахунку якої «золото» у джазі та «срібло» у фрістайлі. Дівчатам саме цієї команди невдовзі належить поборотися за місця у збірній України на юніорський чемпіонат Європи, про що повідомив на нагородженні Президент Всеукраїнської федерації черлідингу Юрій Крикун.



Окрім медалей львівські черлідерки привезли додому ще дещо не менш цінне. Виконком Всеукраїнської федерації черлідингу визначив кращих з кращих за п’ятиріччя (2015-2019 рр.). Кращим президентом обласної федерації з поміж усіх очільників українських осередків було названо Наталю Блажко – президента Львівської обласної федерації черлідингу. Нагороду львівська президентка отримувала з рук ексміністра України у справах сім’ї, молоді та спорту, почесного Президента Всеукраїнської Федерації черлідингу Юрія Павленка.

Leopolis.news