logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

ДБР повідомило про підозру військовослужбовцям, які продавали наркотики

02-12-2019 15:07813

ДБР повідомило про підозру військовослужбовцям, які продавали наркотики

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру у придбанні та зберіганні з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів та психотропних речовин двом військовослужбовцям Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Як інфомрує прес-служба ДБР, досудовим розслідуванням встановлено: військовослужбовці налагодили механізм систематичного придбання та подальшої реалізації  наркотичних засобів та психотропних речовин громадянам.

Важливо: досудовим розслідування встановлюється причетність інших військовослужбовців та цивільних осіб до співучасті до збуту наркотичних речовин.

Відбулися: санкціоновані обшуки за місцями проживання підозрюваних, у ході яких виявлено та вилучено наркотичні засоби.

Примітка: Личаківський районний суд міста Львова обрав одному з підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, іншому - домашній арешт.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює прокуратура Волинської області. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки у Волинській області.

Кваліфікація: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини ( ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Leopolis.news