logo
16/04
15/04
12/04
11/04
10/04
2 ...

Львів’ян запрошують на концерт гурту «LeonVoci»: оперний спів у сучасній обробці у рок-супроводі

02-12-2019 18:481495

Львів’ян запрошують на концерт гурту «LeonVoci»: оперний спів у сучасній обробці у рок-супроводі

29 грудня у Львівській національній філармонії відбудеться святковий концерт гурту «LeonVoci»: «Вдома на Різдво».

 

Як розповів Leopolis.news засновник гурту Назар Тацишин, програма концерту буде дуже насичена: від найгарніших українських колядок до коронних пісень, які покажуть віртуозність та особливість голосів гурту «LeonVoci».

На концерті буде також спеціальний гість, ім’я якого гурт не називає, лише кажуть, що цей артист став відомий глядачам за допомогою телевізійного шоу.

Також Назар Тацишин розповів, що 90% концертів гурту відбуваються за межами України. Іноді артисти співають для діаспори, але здебільшого для людей інших національностей. Тому вони вирішили започаткувати традицію святкового різдвяного концерту вдома. Бо це свято є найголовнішим для кожної української родини.

«Минулого року все пройшло чудово. Окрім наших шанувальників на концерт прийшли люди, які вперше ознайомилися з творчістю нашого колективу. Надзвичайно приємно було чути схвальні і захоплюючі відгуки. Я уявляю, що зал Львівської філармонії - це дім у якому хочеш бачити приємних тобі людей. З якими хочеш співати, веселитися та прославляти народження нашого Спасителя. Ось таку атмосферу ми будемо максимально створювати», – сказав засновник гурту.

Він додав, що незважаючи на чотирирічний концертний досвід «LeonVoci» і особисто кожного учасника, для львівської публіки співати, мабуть, найважче. Бо галичани віддавна вважаються культурними гурманами і вибагливі до мистецтва.

Як відомо, «LeonVoci» – український гурт, заснований у 2015 році Назаром Тацишиним. З італійської та іспанської «Leon Voci» - «Голоси Левів» або «Голоси Львова». В репертуарі колективу –   світові хіти та найкращі українські пісні.

Leopolis.news