logo
28/03
2 ...

Мальський провів зустріч із Генконсулом Польщі в Україні Елізою Дзвонкєвіч

02-12-2019 20:12847

Мальський провів зустріч із Генконсулом Польщі в Україні Елізою Дзвонкєвіч
Фото: ЛОДА

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із Генеральним консулом Республіки Польща Елізою Дзвонкєвіч, аби обмінятися планами щодо подальшої співпраці.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Під час зустрічі очільник області привітав пані Консул із призначенням, висловивши сподівання на подальшу результативну співпрацю у різних галузях.

«Взаємодія та спільні проекти із Республікою Польща для нас вкрай важливі, тому ми зі свого боку будемо докладати усіх зусиль до розвитку та активізації співпраці. Ми маємо чимало цікавих ідей, які можна втілити в життя разом. Варто працювати над збільшення торговельних операцій та пожвавленням економічних відносин», - наголосив Маркіян Мальський.

У ході розмови сторони порушили питання реалізації проекту зі створення електронної черги на кордоні між Україною та Польщею.

«Ініціатива створення електронної черги - дуже цікава, ми би хотіли долучитися до цього проекту, аби покращити умови перетину кордону. Людина, яка вирушає у подорож, має право розуміти як планувати свій час та як швидко вдасться пройти митний та прикордонний контроль», - зазначила  Еліза Дзвонкєвіч.

Маркіян Мальський та Еліза Дзвонкєвіч також обмінялись думками щодо процесу реформи децентралізації та  можливостями молодіжних обмінів.

Leopolis.news