logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

На Самбірщині зима не стала перешкодою для чемпіонату з мініфутболу (ФОТО)

03-12-2019 08:59634

На Самбірщині зима не стала перешкодою для чемпіонату з мініфутболу (ФОТО)
Фото: Leopolis.news

Першого календарного зимового дня на новому красені-стадіоні із штучним покриттям с. Ралівка завершилися заключні матчі чемпіонату Самбірського району з мініфутболу сезону 2019 р.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Протягом двох місяців 36 сільських команд, а це понад 500 футболістів, на стадіонах із штучним покриттям, яких на Самбірщині відкрито п’ятнадцять, виборювали право потрапити до легіону сильніших. 

Організовували та проводили турнір Самбірська районна організація ВФСТ «Колос», Федерація футболу району разом з Асоціацією футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як). Не перший рік таке суперництво дієво підтримує депутат Львівської обласної ради, член виконкому Асоціації футзалу Львівщини Олег Домчак. 

У напружених поєдинках турніру визначились сильніші футбольні команди. Їх нагороджено кубками, медалями, м’ячами, спортивним комплектом, а також подарунками від меценатів. За словами депутата облради Олега Домчака та президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка, це не останній спільний спортивний захід на Самбірщині

Зокрема, зазначив голова районної організації ВФСТ «Колос» Руслан Хомин, спортивний сезон на Самбірщині не йде на перерву. Днями серед сільських футбольних команд стартує розіграш престижного кубка з мініфутболу «Зима - 2019». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news