Різдвяний ярмарок у Львові відкриють 13 грудня

http://leopolis.news/post/12246/rizdvyanyy-yarmarok-u-lvovi-vidkryyut-13-grudnya

03/12/2019

Таке рішення члени виконкому ухвалили під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Виконавчий комітет вирішив організувати в період з 13 грудня 2019 року по 19 січня 2020 року різдвяний ярмарок на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку) і на пл. Ринок (західна та східна сторони).

Організатором різдвяного ярмарку визначили ТзОВ «Львівські Ярмарки» з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності зі Львова та областей України для здійснення торгівлі товарами різдвяного асортименту виключно вітчизняного виробника, пріоритетно – товарами львівських митців та виробами майстрів художнього промислу зі Львова.

Режим роботи різдвяного ярмарку буде таким: у робочі дні – з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00.

Директорка департаменту економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич розповіла, що традиційно 19 грудня відбудеться відкриття головної ялинки Львова. Вона стоятиме на тому ж місці, що завжди.

Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко додав, що ялинку вже вибрали. За його словами, цього року облаштують додаткове освітлення, зокрема буде прикрашено кілька нових вулиць.

Леся БУРБАН, Leopolis.news