Зеленський пропонує, щоб партії на місцевих виборах сплачували мільйонні застави – Ганущин

http://leopolis.news/post/12264/zelenskyy-proponue-shchob-parti-na-miscevyh-vyborah-splachuvaly-milyonni-zastavy--ganushchyn

03/12/2019

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Сьогодні довго шукав велику зраду у Виборчому кодексі від Володимир Зеленський і #зекоманди. Нову зраду», – написав Ганущин, зазначивши, що знайшов.

«Ось і вона, #зрадонька.

Стаття 225 ч.2
«....Організація партії, яка висунула виборчий список кандидатів у депутати обласної, міської (міста з кількістю виборців 90 тисяч і більше осіб), після початку виборчого процесу та до подання документів до обласної, міської виборчої комісії для реєстрації кандидатів у депутати вносить у безготівковому порядку на спеціальний рахунок виборчої комісії грошову заставу з розрахунку чотири розміри мінімальної заробітної плати, встановленої на день початку виборчого процесу, на кожні 10 тисяч виборців відповідного єдиного обласного, міського виборчого округу...».

«Так що зустрічайте, новий соціальний ліфт:
4173 грн. х (2 млн виборців/10 тис виборців)х 4= 3 338 400 грн.
Саме 3 млн 338 тис. грн. має внести застави партія, котра хоче взяти участь у місцевих виборах до Львівська обласна рада
В Київраду - 3 млн.653 тис.грн. Так нічого собі, правда ж?)», – додав Ганущин.

Як повідомлялось, на цьому тижні ВРУ розгляне Виборчий кодекс України з пропозиціями президента Володимира Зеленського. Як відомо, законопроєкт підтримали народні депутати Ради 8-го скликання. Його підписав голова парламенту попереднього скликання Андрій Парубій, але президент Володимир Зеленський його ветував.  

Leopolis.news