logo
19/04
18/04
2 ...

Бойовики обстріляли позиції українських військових з гранатометів різних систем

03-12-2019 19:16385

Бойовики обстріляли позиції українських військових з гранатометів різних систем


Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, інформує прес-центр ООС.

1 обстріл позицій українських захисників російськими окупаційними військами, зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ»:
неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» противник також здійснив 1 обстріл по укріпленнях Об'єднаних сил:
біля Лебединського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Сьогодні, 3 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нарешті, на неодноразові запити української сторони СЦКК через СММ ОБСЄ, російські окупаційні війська надали гарантії дотримання режиму припинення вогню у районі Мар'їнки.

Нагадаємо, що у цьому місті на Донеччині з 25 листопада знеструмленими залишаються близько 60 приватних будинків на вулицях Тельмана і Жовтневій. Виведені з ладу лінії електропередач знаходяться у секторах ведення вогню збройних формувань Російської Федерації.
Очікується, що завтра, 4 грудня, українські ремонтні бригади зможуть почати заходи з відновлення електропостачання.

Leopolis.news