logo
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
10/03
2 ...

Андрій Садовий: Розпустити Раду – правильне рішення

22-05-2019 09:464242

Андрій Садовий: Розпустити Раду – правильне рішення
Фото: pravda.com.ua

Розпустити Раду – це правильне рішення, парламент не має жодної довіри від людей. Скликати нардепів на останнє позачергове засідання перед розпуском – теж правильно. Це саме те, про що говорила «Самопоміч».

Про це Андрій Садовий написав у своєму зверненні. Далі цитуємо його повністю.

Як і скасування мажоритарки та пониження прохідного бар’єра – це теж вимога «Самопомочі», про яку ми говоримо не один рік. Залишилося ще відкрити списки на законодавчому рівні, але це вже зробимо в новому парламенті.

До чого це я? Все, що пропонує «Самопоміч», має великий запит у суспільстві. Це добре розуміють опоненти. Команда попереднього Президента спочатку докладала чимало зусиль, щоб знецінити наші ідеї, а потім брала їх на озброєння. Згадайте хоча б тему особливого статусу Донбасу чи торгівлі з окупантом.

Користується нашими ідеями і новий Президент. Переглядали третю серію останнього сезону «Слуги народу»? Там головний герой ледь не цитує мою президентську програму. Аеропорти в кожному місті, бетонні траси… Тішуся, що наші ідеї популяризують навіть таким способом. Ба більше – їх втілюють у життя. Як от вимогу скасувати мажоритарку. Це добре, бо країна ставатиме ближче до тієї, якою бачимо її ми.

Але. Скоро позачергові вибори до парламенту. «Самопоміч» - це та сила, яка повинна стати його фундаментом. Хто ж, як не ми, буде пропонувати реформаторські ідеї, законопроекти і працюватиме над тим, щоб творити країну, в якій хочеться жити? Хто ще має досвід якісної публічної законотворчої роботи у парламенті? Мало того, ми втілили більшість своїх ідей – нас має бути більше, ніж було до того. Тому доводимо наше рейтингування за принципом «відкритих списків» до завершення. Вітаю тих, хто уже переміг, і бажаю вам того драйву, який допоможе перемогти кожному з нас.

Незалежно від того, коли і за якими правилами відбудуться вибори – «Самопоміч» буде у них перемагати. У нашому маніфесті сказано, щонаша мета – творити країну, в якій хочеться жити. І поки Україна такою не є – маємо дуже багато роботи попереду.

Leopolis.news