logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

У чиновників «Львівобллісу» провели обшуки (ФОТО, ВІДЕО)

05-12-2019 12:231194

У чиновників «Львівобллісу» провели обшуки (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: Держприкордонслужба

Службовці оперативно-розшукових підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з слідчими ДБР провели обшуки у трьох містах Львівщини у справі незаконної вирубки деревини на експорт.

Як повідомляє Держприкордонслужба України, обшуки проведено у Львові, Стрию та Славському.

«Розслідування проводиться стосовно можливих неправомірних дій службових осіб Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, які за попередньою змовою із лісогосподарськими підприємствами Львівської області здійснювали вирубку деревини на експорт», — йдеться у повідомленні.

Під час обшуків вилучено службову документацію щодо вирубки, обліку та реалізації деревини для експорту за межі України. 

За інформацією речниці пресслужби ДБР у Львівській області Зоряни Тивін, загалом правоохоронці провели 13 обшуків у різних лісових господарствах Львівської області, пише ZAXID.NET.

Обшуки провели на підставі ухвали Личаківського райсуду міста Львова.

Перший заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ярослав Целень підтвердив інформацію про проведення обшуків на території львівських лісових господарств. Він також розповів, що під час проведення слідчооперативних дій правоохоронці вилучили документи та електронні носії.

За інформацією Держприкордонслужби, обшуки проводилися за підтримки бійців спецпідрозділу «Дозор» на виконання доручення слідчого в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Leopolis.news