У Раді через Верещук побились «слуги народу»: опубліковано фото і відео бійки

http://leopolis.news/post/12400/u-radi-cherez-vereshchuk-pobylys-slugy-narodu-opublikovano-foto-i-video-biyky

05/12/2019

За інформацією видання «Лівий берег», інцидент трапився через їхню колегу Ірину Верещук.

«Отримав, як ми вважаємо в більшості, заслужено. Тому що під час засідання Лерос почав крити матом Ірину Верещук. Бужанський заступився. В підсумку їх розтягували депутати «ЄС» і «Голосу», – повідомило виданню джерело в Раді.

Спікер парламенту Дмитро Разумков вимагав припинити бійку та вернутися на свої місця, пише «Обозреватель».

«Шановні колеги, заспокойтеся. Припиніть у залі бійку. Заспокойтеся... Як у дитячому садку, дорослі ж люди. Сядьте на свої місця, повертаємося до роботи», – закликав Разумков.

Після нардепка Верещук підтвердила, що конфлікт трапився через неї.

«Це справді має місце в нас у чаті ... Пан Гео має своєрідне почуття гумору, коли він може до колег по фракції говорити матом», – зазначила вона.

Також у бійці народних обранців були помічені депутат від «Європейської солідарності» Руслан Князевич, позафракційний Андрій Іванчук і член фракції «Слуга народу» Артем Дмитрук.

Подробиці інциденту в Facebook повідомила депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко.

«Як тільки Максим Бужанський напав на свого колегу по фракції Гео Лерос. Він забіг в сектор «Европейськоі Солідарності», затягнув його за колони, і нашим депутатам довелося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектора», – написала вона.

За її словами, Разумков не надав виступ на вимогу фракції ЄС.

«Ми хотіли звернутися до регламентного комітету з вимогою негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і усунути Бужанського від сесійних засідань», – додала нардепка.

Нардеп Олексій Гончаренко додав, що один «слуга» почав битися з іншим «слугою»: «Бужанський і Лерос – це були учасники. Я не знаю деталей. Нам довелося їм трохи допомогти заспокоїтися».

При цьому сам Бужанський заперечує, що між ним та Леросом був конфлікт. При цьому останній підтвердив факт бійки.

«Так, побилися з Бужанським, розійшлися в поглядах. Через що стався інцидент, не вважаю за потрібне коментувати, тому що ми в одній фракції», – написав Лерос у Facebook.

Leopolis.news