logo
29/03
28/03
2 ...

У Львові пройшов семінар «Використання космічних технологій в інтересах національної економіки Карпатського регіону»

05-12-2019 19:372533

У Львові пройшов семінар «Використання космічних технологій в інтересах національної економіки Карпатського регіону»
Фото: ЛОДА

Участь у заході взяли представники  відділу регулювання використання водних ресурсів та надр департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Роман Туцький та Дмитро Козлінський.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Семінар присвячений обговоренню напрямів наукової співпраці та проблем підготовки і працевлаштування молодих фахівців спеціальності «Науки про Землю» в рамках підписаної Угоди між Львівською політехнікою та Національним центром управління та випробувань космічних засобів (НЦУВКЗ).

За участю спеціалістів НЦУВКЗ розглянуто наступні питання:

Моніторинг земної поверхні за результатами дистанційного зондування Землі в інтересах народного господарства, зокрема з питань екології та природних ресурсів, об’єктів інфраструктури, сільського та лісового господарства, водних ресурсів тощо.

Навігаційне та координатне забезпечення регіону з метою контролю руху та управління наземного транспорту, розробки корисних копалин, землекористування за даними мережі станцій НЦУВКЗ.

Обговорення напрямів співпраці та використання спільних наукових проектів НЦУВКЗ, державних органів влади, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти, наукових установ та комерційних структур в інтересах розвитку регіону.

Leopolis.news