logo
19/04
18/04
2 ...

«Військо залишиться нашим пріоритетом»: Зеленський привітав військових з Днем ЗСУ

06-12-2019 12:031539

«Військо залишиться нашим пріоритетом»: Зеленський привітав військових з Днем ЗСУ
Фото: Скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення до українських воїнів з нагоди Дня Збройних сил України.

Відео Зеленський оприлюднив у Facebook

«Дорогі наші захисники! Усі, хто відважно боронить Батьківщину на суші, воді та в повітрі. Ті, хто зараз стоїть на сторожі нашої безпеки, та ті, хто віддав життя за Україну. Щодня, а особливо сьогодні, у День Збройних Сил, кожен українець від усього серця каже вам: «Дякую». За вашу доблесть, хоробрість та витримку. За наші мирні міста, за наші мирні села, спокійний сон та чисте небо.

Ми дійсно прагнемо миру, ми не хочемо щодня втрачати найкращих! І ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. Донбас – це Україна! Луганськ – це Україна! Крим – це Україна.

Щиро вітаю вас зі святом і бажаю найголовнішого – нехай незалежно від складності бойових завдань ваші рідні та близькі завжди отримують від вас таке бажане смс-повідомлення: «Зі мною все добре, зі мною все в порядку». Повертайтесь живими!» – сказав Зеленський.

Президент нагадав, що усі пам’ятають, як складно було 5 років тому, коли армія багато чого не мала, але українці вистояли, бо мали «волю і непереможний дух».

Водночас, Зеленський наголосив, що рівень довіри українців до армії дуже високий. І пообіцяв, що влада робитиме все, щоб військові це відчували: в умовах, озброєнні, гідному забезпеченні.  

Він нагадав, «що буває, коли країна не піклується про армію і виявляється не готовою захистити свої державні інтереси».

«Саме тому після досягнення довгоочікуваного миру потужне українське військо залишиться нашим пріоритетом. Адже це – гарантія нашої свободи, нашої незалежності та самостійного розвитку квітучої України», – наголосив Зеленський.

Leopolis.news